Kulinarični fenomen s Pogačarjevega trga zdaj tudi v knjigi. Natančno razloženi recepti in postopki za domačo rabo za najbolj priljubljene jedi iz ponudbe tradicionalnih gostiln, sofisticiranih restavracij in etničnih okrepčevalnic, priložen pa je tudi pregledni zemljevid z vsemi kontakti.

 

 

 

 

 

Zgodba Odprte kuhne se je pričela 17. maja 2013, ko je kreativna ekipa pod vodstvom Liora Kochavyja na Pogačarjevem trgu v Ljubljanu organizirala prvo prehransko kulinarično tržnico. Od takrat pa se ob petkih piše zdaj že tradicionalna kulinarična zgodba, kjer je na enem mestu združenih več različnih ponudnikov hrane iz cele Slovenije. Tokrat so najbolj priljubljeni recepti Odprte kuhne prvič zbrani v knjigi, na voljo tudi za domačo uporabo.

Inovativno oblikovana in z navdihujočimi fotografijami nam bo knjiga Odprte kuhne tudi sredi zimske sivine pričarala dehteče poletje na Pogačarjevem trgu.