Splošni pogoji

www.kulkul.si upravlja podjetje Totaliteta, družba za humanistično produkcijo, d.o.o. iz Ljubljane. Spletno mesto služi kot katalog izdelkov, preko njega nam posredujete naročilo, ki ga nato sprovedemo v našem prodajnem oddelku.

Če imate kakršnakoli vprašanja glede svojega naročila, nam lahko pišete na prodaja@totaliteta.si. Vse navedene cene so v EUR, z vključenim DDV.

Vsi produkti so tudi na voljo v naši knjigarni na Beethovnovi 12 v Ljubljani.

Osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo varovali v skadu z zakonom, uporabili jih bomo izključno za interne namene, povezane z naročilom in obdelavo (dostava, kontakt, interna statistika in analize).

Vso naročeno blago bomo skušali poslati čimprej: to pomeni, da gre na pošto naslednji delovnik po oddaji naročila, seveda pa lahko blago prevzamete tudi osebno. Poštnina pri naročilu v vrednosti nad 39 EUR je naš strošek, sicer si ga delimo in znaša za posamično naročilo po Sloveniji 3,5 eur, v EU in po svetu pa veljajo tarife in dostavni pogoji Pošte Slovenije. Naročeno blago vam bomo poslali s plačilom po povzetju.

Brezplačna poštnina se nanaša zgolj na realizirana naročila: v kolikor je naročnik z vrednostjo naročila upravičen do brezplačne poštnine, vendar naročenega blaga ne prevzame, obračunamo poštnino v višini 3,5 EUR. Tudi v primeru ponovnega naročila istega blaga (dvakratnega pošiljanja), ko je bilo prvo naročilo neprevzeto s strani naslovnika, obračunamo poštnino v višini 3,5 EUR.

Potrudili se bomo, da boste z nakupom zadovoljni, pri poslovanju upoštevamo splošne pogoje, v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Vse pravice pridržane
© Totaliteta, družba za humanistično produkcijo, d.o.o.
naslov: Igriška ulica 3, 1000 Ljubljana
matična št.: 3839265000
davčna št.: 96766816
spletna stran: www.totaliteta.si
e-pošta: prodaja@totaliteta.si
telefon: +386 (01)241 58 57
TRR: Hypo Alpe Adria Bank d.d., SI56 3300 0000 5561 874

Ta stran uporablja tudi piškotke, in to ne samo pri kuhariji. Na vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek (datoteka z informacijami), kjer so shranjeni osnovni podatki o vašem obisku spletne strani. Piškotke lahko z določenimi nastavitvami vašega brskalnika brišete, izključite oziroma jih pogojno uporabljate.

Oblikovanje spletne strani: Studio Luks
Programska podpora: Andrej Eržen, Rasplet