Ljubezen skozi želodec z dvema stotinama novih receptov.

Druga iz serije uspešnic Ljubezen skozi želodec pravi, da  moramo pri kuhariji zmeraj uporabljati nadragocenejšo surovino, ki je pa imamo zmeraj dovolj: zdravo pamet.  Inovativni recepti v tej zajetni knjigi prinašajo dvesto receptov za sodbne družinske hite; odpravili se bomo v kraljestvo solat, spekli puhast kruhov narastek in mešali koktajle. Zelenjavo bomo uživali solo in v bendu; spekli božanske skutne palačinke, k orehovim bomo razžvrkljali šodo, ali pa palačinke zavili po pariško; kuhali bomo testenine in mešali rižote ter svaljkali domače njoke. Jedli bomo ”ribo doma, kdor jo ima”: od soške postrvi do zelene ribje pite. Naredili bomo telečjo pečenko z orehi, jo naslednji dan reciklirali v hladnem vitellu tonnatu ali pa bomo v pečico potisnili nostalgično pečenko Stefanie. Spekli bomo zdravo – sladko korenčkovo torto ali skuhali skutne žličnike z malinovo omako… ali pa se končno lotili vlečenga testa in zavili češnjev štrudel. Posebno poglavje je namenjeno praznični kuhi in peki, od velikonočne pince do novoletnega lososa v testu.

Kuhajmo ekonomično, tako s časom kot s sredstvi, in jejmo po zdravi pameti – zmerno, običajno. Pravo Hrano.