Veganski recepti, kot smo si jih zmeraj želeli: inovativni, vendar iz domačih sestavin, sveži okusi in božanske jedi, ki prepričajo tudi vsejedce.

100 in več veganskih receptov za vsakogar

Recepti avtorice priljubljenega bloga Oh She Glows

Angele Liddon

Izide 15. marca

 

To je tudi skrivnost uspeha bloga “Oh She Glows”, ki je bil večkrat izbran za najboljši veganski blog.

V knjigi je vsak recept prikazan na nazorni fotografiji, uporabljene pa so izključno dostopne surovine. Kar čudili se bomo, kaj vse je mogoče ustvariti iz preprostih rastlinskih osnov.

Knjiga je številka 1 na lestvicah uspešnic, bralci pa so navdušeni.

Avtorica, Angela Liddon, pravi o svoji knjigi:

“Osnova moje prehrane so zelenjava, sadje, polnovredne žitarice, oreščki, stročnice, semena in minimalno predelani sojini izdelki in ta živila so tudi osnova receptov v tej knjigi.

Zavedam se, da danes veliko ljudi pestijo prehranske alergije ali preobčutljivosti. Če je le možno, sem navedla zamenjave za določene produkte, zato skrbno preberite namige in nasvete. Da bi vam izkušnjo čim bolj olajšala, je pri vsakem receptu označeno, če je jed brezglutenska, brez prečiščenega sladkorja, brez soje, brez oreščkov in/ali brez olja Svetujem vam, da preberete ves recept vključno z uvodom, preden se ga lotite. Nekateri recepti potrebujejo nekaj predpriprave (na primer namakanje oreščkov), zato je nekaj načrtovanja koristno.”